Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کرونا به افت تقاضای جهانی برای سیب زمینی سرخ کرده منجر شده، این افت تقاضا کشور بلژیک که بزرگترین صادر کننده سیب زمینی است را با مشکلات فراوانی مواجه کرده، تا آنجا که احتمال ضرر ۱۲۵ میلیون یورویی برای کشاورزان این کشور پیش‌بینی شده است. تاریخ انتشار: 10:36 - 11 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۶۹۲۰

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: بلژیک بزرگترین صادرکننده سیب زمینی سرخ کرده آماده و سایر محصولات سیب زمینی منجمد در جهان است و سالانه ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیون تن سیب زمینی را به محصولاتی نظیر سیب زمینی سرخ کرده و چیپس تبدیل کرده و به بیش از ۱۶۰ کشور صادر می کند.

محدودیتهایی که با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا اعمال شده، کافه ها و رستورانها که مشتری اصلی سیب زمینی سرخ کرده هستند را به تعطیلی کشانده و شرکتهای تولیدکننده با کاهش ۸۰ درصدی تقاضا روبرو شده اند.

بلگاپوم اعلام کرده که تقاضای جهانی برای سیب زمینی سرخ کرده بیش از ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. تولید سیب زمینی در کشورهای فرانسه، آلمان و هلند هم با مشکلات مشابهی روبرو شده اند.

رومن کولز، دبیرکل گروه صنعتی بلگاپوم به تلویزیون رویترز گفت: ما می دانیم که مردم بلژیک سیب زمینی سرخ کرده را دوست دارند و این میراث غیرقابل تغییر ما بوده است و بنابراین ما از مردم می خواهیم سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنند  تا ما بتوانیم سیب زمینی بیشتری را فرآوری کرده و از هدر رفت مواد غذایی جلوگیری کنیم.

در بلژیک امسال ۷۵۰ هزار تن سیب زمینی به دلیل این که برای مصارف دیگر آشپزی مناسب نیستند، فرآوری نخواهند شد. بخشی از این میزان صادر شده، بخشی به بانکهای غذا داده می شود یا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد و باقی آن در تاسیسات بیوماس به انرژی تبدیل می شود.

به گفته کولز، کشاورزان بلژیکی احتمالا ۱۲۵ میلیون یورو ضرر خواهند کرد.

وی از مردم بلژیک خواست هر هفته سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنند یا از دکه های فروش سیب زمینی سرخ کرده که اجازه فعالیت دارند، خرید کنند.

بیشتر بخوانید: تاثیر کرونا بر مشاغل جهان؛ از دست رفتن میلیون‎ها شغل در آمریکا و اروپا

بر اساس گزارش رویترز، بسیاری از مردم بلژیک می گویند که این کشور سیب زمینی سرخ کرده را اختراع کرد اما نیروهای آمریکایی که در زمان جنگ جهانی دوم در بلژیک استقرار داشتند آن را به اشتباه سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی نامیدند.


انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا اقتصاد سیب زمینی بلژیک سیب زمینی سرخ کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۳۰۱ دلار رسید که نسبت به یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری قیمت را نشان می‌دهد.

اگرچه بررسی عملکرد بازار جهانی در طول یک ماه گذشته، بیانگر رشد ۱۱ دلاری قیمت طلای جهانی است. آخرین گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که قیمت جهانی طلا در معاملات روز شنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز گذشته، کاهش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳۰۸ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا که در روز گذشته توسط وزارت این کشور منتشر شد نشان می‌دهد تنها ۱۷۵ هزار شغل به اقتصاد این کشور اضافه شده که بسیار پایین‌تر از ۲۴۳ هزار شغلی است که اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند. این رقم در ماه مارس برابر با ۳۱۵ هزار شغل بود.

همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۸ تا ۳.۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد سالانه هم تنها ۰.۲ درصد بالا آمده است، در حالی که ۰.۳ درصد پیش بینی می‌شد.

تاجران حالا تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد پایین بیاید. همچنین پیش بینی می‌شود کاهش بعدی نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۴ باشد. این بدان معناست که نرخ بهره در پایان سال جاری میلادی بین ۴.۷۵ تا ۵ درصد خواهد بود.

بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902633

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس